DJJozzNieuws
DJJozz de feest DJ voor clubs en discotheken in Nederland en België. Zijn stijl is feest en apres ski muziek. In 2003 heeft hij Local FM opgericht, omdat hij een omroep miste in z'n eigen gemeente Etten-Leur. Bezoek nu ook DJJozz zijn webshop.

nieuws

Juli 2013
DJJozz is dit jaar aanwezig als DJ bij de eerste editie van Breda in Concert.
zie hiervoor de website www.bredainconcert.com

Juni 2013
Net als vorig is DJJozz is ook weer aanwezig bij de voetbalvereniging
DSE in Etten-Leur. Als deze het opneemt tegen NAC Breda.


April 2013
Oranjefestival was dit jaar weer een waar spektakel. Deze geweldige avond
met als hoofdact Gerard Joling.

Januari 2013

Nieuwe single is uit......OOOOH!
De nieuwe single is uit met als titel "Ooooh!"
ooooh
Beluister hem op YouTube.

DJJozz boeken voor Carnaval is vanaf nu mogelijk!
Als je je avond compleet wilt hebben tijdens carnaval denk dan eers aan de zingende DJ, entertainer DJJozz...
Zijn opzwepende liedjes maken het feest compleet. Boeken kan vanaf nu via info@djjozz.nl of info@wamsound.nl.

December 2012
Nederlandse Artiesten Mix was een succes!
De eerste Nederlandse Artiesten Mix afgelopen 22 december was een groot succes. In Princenhage bij het gemeenschapshuis de Koe in gaven waar DJJozz presenteerde en draaide waren ook; Sjansee, Peter Beense, Django Wagner en Danny Christiaan.
In 2013 zullen er meerdere Nederlandse artiesten mix avonden volgen. Voor het boeken van deze show kan via : info@wamsound.nl.November 2012
Nieuwe CD DJJozz komt eraan!
De opnames zijn bij André Kooiman weer afgerond en vanaf januari zal zijn nieuwe
CD uitkomen. Deze CD singel bevat de titels; Oooh (nummer met een hoog meezing gehalte)
en Stil in mij. (de nederpop klassieker heb ik een foxtrotje van gemaakt)

 

Oktober 2012
Smartlappen Festival komt erweer aan!
In het Weekend van 13 t/m 14 Oktober in Etten-Leur met optredens van o.a. op vrijdag de band Stoot. Op zaterdag; Stef Ekkel, Sieneke, Rene van Beeten en natuurlijk de Zwartjannen met als gast Manfred Jongenelis. Op zondag zijn er diversen bands onder de noemer EL Bands.
Alle dagen is DJJozz er als presentator & DJ met de Local FM Drive In Show. 
Voor meer informatie kijk op de website www.smartlappenetten-leur.nl

September 2012
DJJozz vanaf nu ook te boeken met de Nederlandse Artiesten Mix.

Maart 2012
OranjeFestival Komt eraan!
Eind April is het weer zo ver het OranjeFestival 2012 met dit jaar optredens van weer spraakmakende artiesten. Voor meer informatie kijk op de website www.oranjefestival.com of stem op de Local Hero via de facebook pagina van het OranjeFestival; www.facebook.com/OranjeFestival

Febuari 2012
Carnaval Overleeft!
Het was dit jaar voor de eerste keer dat DJJozz ook naast het draaien op diversen plaatsen heeft gezongen. Tijdens zijn optreden optredens zong hij zijn hits.
Daarnaast draaide hij weer op super locaties zoals; de Burgerzoo (kijk ook maar eens naar de foto's) www.deburgerzoo.nl en natuurlijk het jaarlijkse Muzenbal. Fotos daarvan zijn terug te vinden op www.denieuwenobelaer.nl . Binnen kort zullen de carnavalsfotos toegevoegd gaan worden aan de fotosite van DJJozz.

Februari 2012
Recordpoging Trommelen Geslaagd.
Op maandagmiddag hebben maar liefst +/- 8000 mensen het de recordpoging kunnen volgen. Er trommelde 3449 mensen mee op het ritme van de Trommelsong. En ja dat was een record!!
De trommelsong was overigens ook te horen op 3FM, Omroep Brabant, Radio Hollandio, Zapp.

Voor meer nieuws over Mami kijk op de website www.mami.nu

Januari 2012
Download Trommelsong + Remix
Vanaf vandaag 18 januari is de nieuwe singel van DJJozz online te downloaden.

Ga naar de Download Shop van DJJozz.

December 2011
Videoclip Trommelsong
Op donderdagmiddag 29 december ga ik mijn videoclip opnemen. Deze videoclip zal uitgezonden worden op de diversen kanalen zoals; youtube, tv oranje, sterren.nl etc. etc.
Wil jij hierin meespelen? Ik zoek feestende, trommelende carnavalsmensen voor deze clip. Je kunt jezelf aanmelen via de email info@djjozz.nl.

December 2011
DJJozz komt met Trommelsong
Afgelopen week zijn de opnames afgerond voor de nieuwe CD van DJJozz. Dit jaar gaat hij de Trommelsong uitbrengen. Op de CD komen 2 versies te staan; De gewone versie en de pannen van dak versie (hardcore versie) .
Ik heb er eens voor gekozen om een plaat te maken voor de MAMI. Zij gaan namelijk op carnavalsmaandag het wereldrecord trommelen verbreken. Ik dacht daar kan ik wel wat mee en heb het idee gepresenteerd aan de stichting MAMI. Zij vinden het een geweldig idee. De CD komt uit bij MAS Records.

Oktober 2011 
Smartlappen Festival                                                                                                       In het weekend van 14 t/m 16 oktober staat DJJozz voor de 2e maal in de Smartlappen Tent in Etten-Leur met de Local FM Drive In Show. Voor meer informatie over het evenement kijk even op de website; www.smartlappenetten-leur.nl

  Foto Hans van Berkel

September 2011 
Glazen Huis uitzending                                                                                                    Eindelijk was het weer zo ver in het weekend van 10 en 11 september. De 2e editie van het Glazen Huis in Etten-Leur. Dit jaar gingen we 30 uur non stop radio maken voor het goede doel; Yellow Roses Foundation. De opbrengt was 5.000,-. Voor meer fotos en verslagen kijk op de website www.glazenhuisetten-leur.nl

September 2011 
DJJozz Lekker Etten-Leur                                                                                                Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september was DJJozz voor de 4e maal present tijdens het culinaire evenement Lekker Etten-Leur; Dit jaar was het entertainment verzorgt door Johny Rosenberg en Marly Rose. Ik vulde gaatjes met draaien tussen deze acts. Meer informatie en fotos zijn terug te vinden op www.jketten-leur.nl/lekker.

Juli 2011 
2e Editie Glazen Huis in Etten-Leur                                                                                  In het weekend van 10 & 11 September zit DJJozz voor de 2e maal opgesloten in het Glazen Huis in Etten-Leur. Tijdens deze editie gaat hij voor Local FM met z'n radio collega Nic van Kampen 30 uur non stop radio voor een goed doel. Het thema dit jaar is Etten-Leur helpt Etten-Leur. Meer informatie hierover kun je terug vinden op www.glazenhuisetten-leur.nl

 

Mei 2011                                                                                                    Oranjefestival & Lintjesregen                                                                                         Op 29 April was het voor mij een genot om het Oranjefestival te mogen presenteren. En op 30 April heb ik de jaarse lintjes regen weer gedaan bij grand cafe de Burgemeester op de Markt in Etten-Leur. Binnenkort staan de foto's op de website.

Binnenkort meer fotos op de website; Voor een voorproefje kijk op op;       www.stanjanssen.com  www.hvberkel.com  www.oranjefestival.com

Maart 2011 
Oranjefestival komt erweer aan!                                                                                       
Op 29 & 30 April a.s. staat alweer de 5e editie van het Oranjefestival voor de deur. De voorverkoop is nog nooit zo snel gegaan als op dit moment, dus ben er snel bij. Dit jaar zijn erweer de nodige top artiesten zoals; Nick & Simon, Esther (the Voice of Holland), Stef Ekkel, Helemaal Hollands, Alex, Jolanda Zoomer, Jeroen Spierenburg, Zwartjannen en nog vele andere toppers. Voor de 5e maal neemt DJJozz de presentatie voor z'n rekening, en hij heeft deze avond nog een verrassing voor het pulbiek. Op 30 April staan de dance DJ's weer te trappelen. Voor de complete programmering, kaarten en het laatste nieuws kijk op de website www.oranjefestival.com.

Maart 2011 
Carnaval zit erweer op!                                                                                                  Graag wil ik iedereen bedanken die ervoor gezorgd hebben dat ik een TOP carnaval heb gehad dit jaar. Wat mij betreft weer op naar carnaval 2012 van 18 febr. t/m 21 februari hij staat al in mijn agenda. Helaas heb ik dit jaar niet zoveel fotos genomen. Ik ben nog op zoek naar fotos van mijn optredens tijdens carnaval. Mocht jij deze nog hebben wil je ze me dan toesturen info@djjozz.nl. Bedankt!

Februari 2011 
Nieuwe Promotiefotos van DJJozz                                                                                  Om ook eens goed voor de dag te komen zijn ervan DJJozz nieuwe promotiefotos gemaakt. Er zijn ook nieuwe fotokaarten beschikbaar. Heb je deze nog niet?? Stuur dan even een mailtje naar info@djjozz.nl

Februari 2011 
Agenda bijna vol tijdens de Carnaval                                                                            
De agenda voor carnaval is bijna gevuld dit jaar tijdens de Carnaval. Voor mij is dit ook het eerste jaar dat ik echt een half uur ga zingen op diversen lokaties. Heb m'n set lijstje al klaar wordt spannend en verrassend. Maar ik blijf natuurlijk ook gelukkig nog draaien en daar heb ik ook weer veel zin in bij o.a. de BurgerZOO (Grandcafe de Burgemeester op de Markt en bij het jaarlijkse Muzebal) 

 

Januari 2011 
Paaldanseres & We like Bananas.                                                                                     Tijdens de CD presentatie op vrijdag 28 januari presenteerde DJJozz in een bomvolle Burgemeester zijn 2 nieuwe nummers; de Paaldanseres & We like Bananas voor het nieuwe feest seizoen. Er waren op deze avond ook gastoptredens van Denans & Jeroen Spierenburg. De fotos van de Cd presentatie staan op deze website. De Cd is vanaf nu ook te koop en te downloaden;

De Cd is ook te koop bij DJJozz bestel deze door een mailtje te sturen naar info@djjozz.nl en ontvang hier bij ook zijn vorige CD "Cocktailman erbij voor 5,-.

 

____________________________________________________________________________

Al het oude nieuws vind je bij het Archief